1. Vásárlási feltételek

1.1 A VARIOGLASS Webshopban történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, azonban telefonon és faxon keresztül is állunk vásárlóink segítségére. Egyedi, személyre szabott megrendeléseket faxon, ill. emailen is elfogadunk.

1.2 A VARIOGLASS Webshopban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelezőnek tekinti.

2. Regisztráció

2.1 A www.varioglass.hu oldalon korábban már regisztrált felhasználók ugyanazzal az azonosítóval vásárolhatnak, mint amit ott megadtak. Amennyiben a vásárló a VARIOGLASS Webshopban nincs regisztrálva, a vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot.

3. Rendelés és szállítás

3.1 A VARIOGLASS Webshopban leadott rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

3.2 Szállítással kapcsolatos lehetőségek: Személyes átvétel - raktáron lévő termékek esetében Budaörs, Gyár u. 2. alatt lévő raktárunkban a termékek azonnal átvehetők! Minden esetben telefonon értesítjük a vásárlót az átvétel lehetséges napjáról. Fizetés vagy előre átutalással, vagy a helyszínen készpénzben lehetséges.

3.3 A vásárlást akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a VARIOGLASS Webshop felelősséget nem vállal.

4. Bemutatott termékek

4.1 A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg vagy részletes felvilágosítást kaphat a vevőszolgálatunktól.

4.2 A vételár mindig a kiválasztott áru alatt feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t és minden esetben 1 darab termékre vonatkozik.

4.3 A termékeinkre 1-5 év garanciát vállalunk, amely garancia érvényesítéséhez kizárólag a számla szükséges.

4.4 Webáruházunk folyamatos feltöltés alatt áll, az oldalon szereplő termékek ára és leírása tájékoztató jellegű adatok, aktuális árakról és részletekről vevőszolgálatunk tud pontos felvilágosítást adni.

4.5 A termékfotók illusztrációk, a termékek a valóságban eltérhetnek.

5. A felelősség korlátozása

5.1 A VARIOGLASS Webshopban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

5.2 A VARIOGLASS Webshop semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
- Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a VARIOGLASS Webshop akadálytalan működését és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
- Bármely levél - függetlenül attól hogy papír vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

5.3 A VARIOGLASS Webshop nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt vagy indirekt, ami a VARIOGLASS Webshophoz való csatlakozás miatt következett be.

5.4 A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

5.5 Egyedül a vásárló felelős a VARIOGLASS Webshophoz való kapcsolódásáért és a VARIOGLASS Webshopban való vásárlásért.

5.6 A VARIOGLASS Webshop nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

5.7 A VARIOGLASS Webshop szabadon, bármikor módosíthatja a vásárlás feltételeit, szabályait és az áruház kinálatát, akcióit, árait! Ezzel kapcsolatban értesítési és bárminemű indoklási kötelezettsége nincs, továbbá a VARIOGLASS Webshop nem vonható felelősségre ezzel kapcsolatban.

5.8 A VARIOGLASS Webshop szabadon megváltoztathat bármilyen árat, szállítási határidőt. A változás a VARIOGLASS Webshopba történt bejelentés időpontjától lép életbe. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

5.9 A VARIOGLASS Webshop szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a VARIOGLASS Webshop nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

6. A vásárlástól való elállás joga

6.1 A vevő jogosult a megrendelést követően max. 24 órán belül, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét csak és kizárólag telefonon jelezheti (06-1-240-0456) a VARIOGLASS Webshopban ügyfélszolgálatán. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

7. Személyes adatok

7.1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása, kezelése az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.

8. Cég információk

8.1. A VARIOGLASS Webáruház tulajdonosa CSEMPEBOX Kft. 1037 Budapest, Bécsi út 267.