Zuhanytermékek

Zuhanytermékek széles választéka

Kádparavánok

Helytakarékos kádparavánok

Egy kádparaván felszerelésével megakadályozhatja a víz szétspriccelését és szárazon tarthatja fürdőjét. Az általunk kínált összes termék univerzális, vagyis a beépítés iránya szabadon felcserélhető. Választékunkban talál egymásra hajtható lapokból álló, két- vagy háromrészes modelleket is, amellyel egyszerűen spórolhat helyet. A fürdőszobát a víz szétfröcskölésétől óvó kádparavánok maximális magassága 170 cm. Amennyiben ilyen magas terméket szeretne rendelni, kérjük, töltse ki egyedi megrendelőlapunkat.

Tartós és költséghatékony megoldás

Ha gyakran választja a zuhanyt fürdőzés helyett, érdemes beszereznie egy kádparavánt. Ezzel nemcsak a fürdőszoba átalakításától kímélheti meg magát, hanem jelentős összegeket is megtakaríthat, hiszen jóval kedvezőbb árú, mint egy zuhanykabin. Minden VARIOGLASS kádparaván speciális, biztonsági üvegből készül, amely ellenáll az ütéseknek, így nem kell attól tartania, hogy nyitás és zárás közben az üveg elreped. Ha mégis eltörne az üveglap, apró szemcsékre esik, amelyek nem okoznak balesetveszélyt.

Kádparaván a zuhanyfüggöny felett

Egy kádparaván sokkal esztétikusabb, mint egy zuhanyfüggöny. A gyakran olcsó műanyagok felhasználásával készült zuhanyfüggönyök tisztítása rengeteg gonddal jár. A zuhanyfüggöny karnisa sem nyújt szép látványt. Ráadásul a zuhanyfüggönyök nem tartoznak a tartós termékek közé. Ezzel szemben egy kádparaván vásárlásával hosszú évekre megoldhatja a nedves fürdőszoba problémáját. A VARIOGLASS termékei a speciális üvegnek köszönhetően ráadásul könnyedén tisztán tarthatók.

Megrendelőink igényeire szabott kádparavánok

Széles választékunkban a legegyszerűbb, behajtható változatoktól egészen a többrészes, egymásra hajtható elemekből álló típusokig minden megtalálható. Különböző méreteket és színeket kínálunk, amelyek között biztosan szerepel az Ön kádjához illő kádparaván is. Ügyfeleink kérhetik egyedileg tervezett temrék elkészítését. Ehhez szükség van a pontos méretekre, a zsanérok típusára és az üveg színére, valamint az ezek alapján kitöltött egyedi megrendelőlapra, amelyet elérhet weboldalunkon is.

Évekig nem lesz gondja a VARIOGLASS kádparavánokkal

Minden nálunk kapható kádparavánra 1 év EU-s garanciát biztosítunk, amely tartalmazza a zsanérok működésére és a biztonsági üveg méret-, forma- és színtartására vonatkozó jótállást. Ha a beépítését gyári szervizünk végzi, egy újabb évig szervizgaranciát is vállalunk. Ennek keretében a beépítéstől számított két éven belül térítésmentesen vállaljuk a szerelési munkát, valamint szükség szerint a finomállításokat is. A fémszerelvényekre 2 év összevont garanciát adunk. Ez 1 év teljes körű és további 1 év alkatrész-garanciát jelent.