Zuhanytermékek

Zuhanytermékek széles választéka

Tolóajtók

Tolóajtó a kényelmes zuhanyzás élményéért

Különféle tolóajtós zuhanymegoldásokat kínálunk ügyfeleink számára. Kínálatunkban elérhetők a kifejezetten helytakarékos tolóajtók, amelyek kiválóak kisebb fürdőkbe is. A két tolóajtóval szerelt, sarokban elhelyezhető tolóajtós zuhanykabinok kevesebb, mint 1 négyzetméteren is elférnek. A tolóajtóknak köszönhetően nem igényel plusz helyet az ajtók nyitása sem. Így valóban kihasználhatja fürdője teljes alapterületét. Amennyiben több hely áll rendelkezésére, hatalmas – akár 120x160 cm-es – zuhanykabin kialakítása is megoldható. A víztiszta üvegeknek köszönhetően a nagy zuhanyzók ellenére sem érzi majd zsúfoltnak fürdőjét..

Matt fekete és fényes króm színekben is

Még nem döntötte milyen színt szeretne? Tetszik a fényes króm, de a matt fekete nagyon megfogta? Jöjjön el budaörsre, ahol mindkettőt megtekintheti és kipróbálhatja. Legyen szó akár tolóajtóról vagy tolóajtós zuhanykabinról mindkettőt RAKTÁRON tartjuk, MINDKÉT színben. Amennyiben három oldalú tolóajtós zuhanykabint szeretne, az is megoldható, keresse a LETÖLTÉSEK menüben az OMEGA 5 és OMEGA 6 típust.

Tolóajtóval szerelt zuhanykabinok

Az általunk kínált széria tolóajtók esetében a beszereléshez szükséges szabadnyílás mérete max. 2 centiméterrel térhet el a termék tényleges méretéről. Ezeket az állítási méreteket megtalálja a termékleírásoknál. Az OMEGA sorozatban található termékek NEM univerzálisak, vagyis van belőlük JOBBOS és BALOS verzió is. A fix és a tolórész NEM cserélhető fel, így a nyitás iránya MINDIG ADOTT. A tolóajtó beszerelése előtt vegye figyelembe, hogy a munkát kizárólag szakember végezheti!

Ügyfeleink kéréseit szem előtt tartva

A tolóajtók széria méreteinek meghatározásakor igyekeztünk szem előtt tartani a leggyakoribb igényeket, a fürdőkben előforduló megszokott méreteket. De természetesen egyes fürdők eltérhetnek a megszokottól. Ebben az esetben is segítségére lehetünk, keressen minket bátran! Hogy a tolóajtó illeszkedjen fürdője megjelenéséhez, a víztiszta üveg helyett választhat savmartat is, ami még intimebbé teszi a teret.

Egyéves garancia a VARIOGLASS termékeire

Az általunk forgalmazott termékekre – ezáltal az OMEGA tolóajtókra is – 1 év EU-s garanciát vállalunk, amely magában foglalja az üvegek szín-, méret- és formatartásának, valamint a profilokban a görgők megfelelő működésének biztosítását. Ha a beépítését gyári szervizünk végzi, garantáltan tökéletes lesz a végeredmény. Az OMEGA sorozta szerelvényeire 2 év összevont jótállást adunk, ami 1 év teljes körű garancia, plusz 1 év alkatrész-garanciát jelent.