Zuhanytermékek

Zuhanytermékek széles választéka

Tolóajtók

Tolóajtó a kényelmes zuhanyzás élményéért

Különféle tolóajtós zuhanykabinokat kínálunk ügyfeleink számára. Kínálatunkban elérhetők a kifejezetten helytakarékos megoldások, amelyek kiválóak lehetnek kisebb fürdőkbe. A két tolóajtóval szerelt, sarokban elhelyezhető zuhanykabinok kevesebb, mint 1 négyzetméteren is elférnek. A tolóajtóknak köszönhetően nem igényel plusz helyet az ajtók nyitása sem. Így valóban kihasználhatja fürdője teljes alapterületét. Amennyiben több hely áll rendelkezésére, hatalmas – akár 220 cm széles – zuhanykabin kialakítása is megoldható. A víztiszta üvegeknek köszönhetően a nagy zuhanyzók ellenére sem érzi majd zsúfoltnak fürdőjét.

Épített falas vagy üveges zuhanykabin

A tolóajtókat elhelyezheti épített fal mellett, de kínálunk olyan modelleket is, amelyek két oldalról üvegesek. Amennyiben három oldalról épített fallal határolt zuhanykabint szeretne, vásárlás előtt számolni kell azzal, hogy a tolóajtó oldalra csúsztatásához szükséges némi hely. Amennyiben ez nem adott, válassza minőségi zuhanyajtóinkat!

Tolóajtóval szerelt zuhanykabinok

Tolóajtó zuhanyajtóAz általunk kínált széria tolóajtók esetében a beszereléshez szükséges szabadnyílás mérete néhány centiméterrel térhet el a termék tényleges méretéről. A tolóajtókat VENDUM zsanérokkal látjuk el, amelyek kérhetőek szálcsiszolt és fényes króm változatban is. A választékunkban található termékek univerzálisak, vagyis a fix és a tolórész szabadon összecserélhető, így a nyitás iránya megválasztható. A tolóajtó beszerelése előtt vegye figyelembe, hogy a munkát kizárólag szakember végezheti!

Ügyfeleink kéréseit szem előtt tartva

A tolóajtók széria méreteinek meghatározásakor igyekeztünk szem előtt tartani a leggyakoribb igényeket, a fürdőkben előforduló megszokott méreteket. De természetesen egyes fürdők eltérhetnek a megszokottól. Ebben az esetben is segítségére lehetünk, keressen minket bátran! Hogy a tolóajtó illeszkedjen fürdője megjelenéséhez, a víztiszta üveg helyett választhat a zöld és a bronz színek közül, sőt savmart tolóajtót is rendelhet tőlünk.

Többéves garancia a VARIOGLASS termékeire

Az általunk forgalmazott termékekre – ezáltal a tolóajtókra is – 1 év EU-s garanciát vállalunk, amely magában foglalja az üvegek szín-, méret- és formatartásának, valamint a zsanérok megfelelő működésének biztosítását. Ehhez további egy évet biztosítunk, amennyiben a termék beszerelését gyári szervizünk végzi el.Ebben az esetben munkatársaink a beszereléstől számított két éven belül térítésmentesen végzik el a működésbeli hibák elhárítását és a finomállításokat.

A VARIOGLASS fémszerelvényeire 2 év összevont jótállást adunk, ami 1 év teljes körű, továbbá 1 év alkatrész-garanciát jelent.