Zuhanytermékek

Zuhanytermékek széles választéka

Zuhanyajtók

Zuhanyajtó több kivitelben

Különböző kivitelekben kínálunk zuhanyajtókat. A rendelkezésére álló tér függvényében érdemes átgondolnia a döntést. Választékunkban elérhetőek a kifelé vagy befelé nyitható típusok, de található nálunk harmonika és lengő zuhanyajtó is. Lehetősége van arra, hogy egyedi megrendelést adjon le, amely alapján pontosan az Ön által kért méretben készül el a zuhanyajtó. A fürdőszobához igazodva kérhet víztiszta és savmart üveget is.

Megbízható zuhanyajtók

Az ajtók tartósságát garantálja a 8mm-es PARSOL biztonsági üveg, amelyet hőkezeléssel edzenek a nagyobb ellenállóság érdekében. A zsanérok krómozott rézötvözetből készülnek vagy cink-magnézium öntvények. Bizonyos zuhanyajtó zsanérok rendelhetők az alapáras FÉNYES KRÓM-on kívül MATT FEKETE, MATT ALU és ROZSDAMENTES színekben is. Az egyes termékek leírásában megtalálja a szériaméretekhez tartozó árakat. Ezek alapján számítjuk az egyedi, méretre gyártott termékek árát is. A maximális rendelhető méret 180 x 220cm.

Takarékos megoldás zuhanykabinjához

A zuhanyajtó kiválasztása során érdemes figyelembe vennie a nyitás irányát és a fürdőben rendelkezésre álló helyet. Széria termékeink csak kifelé nyithatóak, de természetesen lehetőséget biztosítunk arra is, hogy egyedi igényeinek megfelelően rendeljen befelé nyíló zuhanyajtót. Népszerű megoldás, ha szükség van a takarékos helykihasználásra, az egymásra hajtható ajtópár, amely harmonikaszerűen nyitható és zárható. Az egyes típusok nem térnek el minőségben, minden modell stabilan és jól zár.

Igényeihez igazított zuhanyajtók

Megrendelőink kérésére készítünk a fürdő méreteihez tökéletesen igazodó, személyre szabott zuhanyajtót is. Ehhez egyedi megrendelőlap kitöltése szükséges. A megrendelőlapot letöltheti honlapunkról. A pontos méretek megadását, a zsanérok és az üveg színének kiválasztását követően legyártjuk az igényeinek és ízlésének megfelelő zuhanyajtót. Kérésére a termék beszerelését is elvégezzük.

Minden VARIOGLASS zuhanyajtó minősége garantált

Termékeinkre 1 éven át tartó EU-s garanciát vállalunk. Ez egyaránt vonatkozik a zuhanyajtó zsanérjainak tökéletes működésére, valamint a biztonsági üveg szín-, forma- és mérettartására. Érdemes szakembereinket választania a zuhanyajtó beépítése során, hiszen így garantáltan tökéletes lesz a végeredmény.