Zuhanytermékek

Zuhanytermékek széles választéka

Zuhanyfalak

Egyszerű, elegáns zuhanyfalak

Egy zuhanyfal megjelenésének alapját éppen egyszerűsége adja, ami által kiváló választás lehet letisztult dizájnnal rendelkező fürdőszobákba. Az ajtóval szerelt zuhanykabinokkal ellentétben itt nem kell az ajtó nyitásával foglalkoznia, egyetlen mozdulattal be- vagy kiléphet a kabinba. Kínálatunkban szerepel egy, kettő, illetve három elemből álló zuhanyfal, Önnek csak azt kell eldöntenie, hová szeretné felszereltetni. A kifinomult megjelenés kiváló minőséggel párosul. Ez az edzett üvegnek köszönhető, amely már első pillantásra is a tartósság benyomását kelti. Ha savmart üvegből készült zuhanyfal mellett dönt, megőrizheti a zuhanyzás intimitását.

Légies külső kedvező áron

A 8 mm vastagságú zuhanyfalak átlátszóságuknak, áttetszőségüknek köszönhetően könnyedséget sugároznak. Használatukkal fürdője sokkal tágasabbnak tűnik. Zuhanyfalaink egymással kombinálhatóak, így bármikor dönthet a bővítés mellett. Az általunk kínált termékeket kifejezetten kedvező áron forgalmazzuk. A zuhanyfal piac hasonlóan színvonalas termékei jelentősen drágábbak is lehetnek. Velünk vagyonok elköltése nélkül alakíthat ki stílusos fürdőszobát.

Zuhanyfal keret nélkül

víztiszta zuhanyfalZuhanyfal beépítésekor nem kell az ajtó nyitásához szükséges hellyel számolni, így szűk térben is kiválóan alkalmazható. További előnye a kedvező ár, amely a szerelvények csekély számának köszönhető. Mivel a zuhanyfal nem tartalmaz mozgó elemeket, így ezek meghibásodásától sem kell tartania.

A keret nélküli kialakítás minden zuhanyfal számára elegáns megjelenést kölcsönöz. Az üvegfelületek látni engedik a zuhanyfal mögötti részeket is, ezáltal a fürdő sokkal tágasabbnak hat. Az elhelyezés során érdemes számolni azzal, hogy némi víz kifröccsenhet a zuhanyfal nyitott oldalán.

Zuhanyfal egyedi méretre

Az eltérő igények kielégítésének érdekében kínálatunkban található egy, kettő és három elemből álló zuhanyfal is. A széria méretek széles választéka mellett rendelhető tőlünk fürdője méreteihez tökéletesen igazodó zuhanyfalat. Ehhez egy egyedi megrendelőlap kitöltésére van szükség.Nemcsak a méretekben kínálunk személyre szabott megoldásokat. Kiválaszthatja a zuhanyfal biztonsági üvegének színét és a szerelvények típusát is. Az egyes elemek között nincs minőségbeli eltérés, egytől egyig a legmagasabb színvonalat képviselik, csupán megjelenésük különbözik.

Garantált minőségű zuhanyfalak

Az általunk kínált összes zuhanyfal üvegfelületeinek forma-, méret és színtartására 1 évre EU-s garanciát vállalunk.

Amennyiben a zuhanyfal összeállításához és beépítéséhez gyári szervizünk szolgáltatását veszi igénybe, további 1 év szervizgaranciát adunk. Így ha a beépítéstől számított két éven belül működési problémát észlel, szerelőink díjmentesen elvégzik a zuhanyfal szerelési munkáit, sőt kérésére a finomállításokat is.

A fém szerelvényekre szintén 2 év összevont jótállás vonatkozik, ami 1 év teljes körű és 1 év alkatrész-garanciát takar.